Cercetare

Cercetare

Utilizarea medicamentelor homeopate a îmbunătățit calitatea vieții și rata de supraviețiure a pacienților diagnosticați cu cancer, având ca efect eliminarea și ameliorarea durerilor și îmbunătățirea simptomelor.

Vidatox 30CH previne simptomele nedorite produse de medicamentele citostatice și radiațiile ionizante la care pacienții cu cancer sunt, de obicei, supuși în procesul de tratare a cancerului.

Veninul scorpionului Cubanez, Rhopalurus Junceus s-a dovedit a avea activitate antitumorală asupra tumorilor solide, reprezentând o alternativă potentială pentru tratamentul bolilor neoplazice la oameni.

Mai sus, vedem celulele canceroase, care se înmulțesc rapid și formează o tumoare care crește progresiv în țesuturile normale. Odată cu creșterea tumorii, există o creștere a presiunii asupra nervilor înconjurători, cauzând durere ușoară până la insuportabilă. Ca si in tesutul normal, tumora este hranita de catre vasele de sange pentru a creste. Acest proces se numește angiogeneză.

Veninul de scorpion albastru, substanța activă din Vidatox 30 CH, se leagă de celulele tumorale și blochează angiogeneza tumorală care alimentează tumoarea cu nutrienții necesari. De asemenea, VIDATOX 30 CH stimulează și întărește sistemul imunitar.

Figura de mai sus arată efectele de vindecare pe care sistemul imunitar este capabil să le facă dacă este stimulat corespunzător. Studiile arată o stimulare semnificativă a sistemului imunitar la animalele experimentale și la pacienții care au utilizat veninul. Există o creștere semnificativă a celulelor albe din sânge și a altor celule responsabile de apărarea imunității. Cu alte cuvinte, studiile indică faptul că veninul conține substanțe care sunt eficiente în stimularea sistemului imunitar și a altor substanțe care acționează ca antiinflamatoare și analgezice.