Informatii produs

Informatii produs

CE ESTE HOMEOPATIA?

Homeopatia este o metodă terapeutică care se integrează perfect în domeniul științelor medicale și umane, cunoscut sub numele de medicină holistică.

Se bazează pe reacția organismului la boală, stimulând mecanismele existente de auto-vindecare.

Utilizarea veninului de scorpion în terapia antitumorală își are originea în cercetarea efectuată de Debin în 1991, demonstrând prin cercetarea sa că veninul scorpion de la Leirus Quinquestriatus are activitate antitumorală și inhibă migrarea gliomilor.

Mai târziu, aceeași activitate a fost găsită în venin din specia Bhutus martensii Karsh, deși în modele murine.

În Cuba, veninul scorpionului endemic Rhopalurus Junceus a fost folosit în scopuri medicinale încă de la începutul secolului al XIX-lea. În acest sens, cercetătorii din cadrul Grupului de afaceri LABIOFAM au descoperit toxicitatea semnificativă pentru celulele tumorale de origine epitelială atât în veninul scorpion brut din Rhopalurus Junceus, cât și în fracțiunile sale cu greutate moleculară mică (mai puțin de 5 kDa).

CE ESTE VIDATOX?

VIDATOX 30 CH este un produs bioterapic homeopatic al cărui principiu activ este veninul scorpionului Rhopalurus Junceus, diluție 30CH. Este un produs netoxic atunci când este administrat pe cale orală, care nu exclude sau diminuează efectele altor tratamente convenționale pentru cancer. Dimpotrivă, utilizarea lor simultană poate avea un efect de sinergie asupra potențării activității antitumorale a terapiilor convenționale anti-cancer.

În acest context preparatul homeopatic VIDATOX® 30 CH, obținut din venin de scorpion Rhopalurus Junceus pur, reprezintă o modalitate alternativă de tratare a disfuncției.

Vidatox 30 CH este angiogenic și un medicament pentru terapia homeopatică a cărui ingredient principal este veninul de scorpion albastru (Rhopalurus Junceus). Vidatox 30 CH actionează prin stimularea sistemului imunitar de a ataca tumorile în dezvoltare.

DE CE VIDATOX?

Utilizarea Vidatox 30 CH previne simptomele nedorite produse de medicamentele citostatice și radiațiile ionizante la care pacienții diagnosticați cu cancer sunt de obicei supuși.

Vidatox 30 CH are un efect antiinflamator, anti-metastatic și anti-tumoral.

Vidatox 30 CH are un efect analgezic prelungit, mai puternic decât morfina și nu creaza dependenta. Prin urmare, reprezintă o alternativă terapeutică  pentru tratamentul bolii neoplazice la om.

Este un produs potențial netoxic care se administrează prin consum oral. Se administrează pur și simplu sub limbă sub formă de picături sublinguale.

Pacienții care au primit și au testat mostrele Vidatox au observat îmbunătățirile:

  • Durerea scăzută
  • Inflamația scăzută
  • Îmbunătățirea parametrilor hematologici
  • Îmbunătățirea apetitului
  • Îmbunătățirea stării generale
  • Îmbunătățirea funcției în organele și sistemele afectate
  • Creșterea în greutate
  • Scăderea “tusei”
  • Dorința de a trăi

 

CUM FUNCTIONEAZĂ VIDATOX?

Celulele canceroase se înmulțesc rapid și formează o tumoare care crește progresiv în țesuturile normale. Odată cu creșterea tumorii există o presiune din ce în ce mai mare asupra nervilor din jur, provocând de la o durere ușoară până la o durere insuportabilă. Ca și în țesutul normal, tumora este furnizată de către vasele de sânge pentru a crește. Acest proces se numește angiogeneză.

Vidatox stimulează și întărește sistemul imunitar.

Dacă este stimulat corespunzător, sistemul imunitar este capabil să lupte împotriva bolilor.

Studiile sugerează o stimulare semnificativă a sistemului imun la animalele de laborator și la pacienții care au utilizat veninul. Există o creștere semnificativă a globulelor albe din sânge și a altor celule responsabile de apărarea imunității.

Cu alte cuvinte, studiile indică faptul că veninul de scorpion albastru conține substanțe care sunt eficiente în stimularea sistemului imunitar și a altor substanțe care acționează ca antiinflamatoare și analgezice.

CUM SE ADMINISTRAZĂ VIDATOX?

Vidatox 30 CH este disponibil fără prescripţie medicală, este foarte ușor de administrat de către orice persoană, fiind  conceput pentru utilizare pe cale orală, sublingual.

Se administrează câte cinci picături sublinguale la fiecare 8 ore. Nu mâncați, nu beți, nu vă periați dinții și nu fumați timp de 15-30 min înainte și după administrarea acestui medicament.

Dacă pacientul nu tolerează aplicarea directă a medicamentului din cauza conținutului său alcoolic sau leziunilor tractului digestiv, este recomandată diluarea celor 5 picături în 15 mL (o lingură) de apă purificată sau fiartă, administrând această soluție la fiecare 12 ore.

În cazul pacienților care au suferit operții chirurgicale de gastrostomie, se va administra această soluție la fiecare 12 ore prin tubul gastrostomic.

A se administra sublingual. Gura trebuie să fie curată și lipsită de mirosuri sau gusturi puternice înainte de administrarea acestui medicament.