Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

 1. Ce este Vidatox 30 CH?

Vidatox® 30 CH este un tratament homeopatic, al cărui ingredient activ este veninul de Scorpion Albastru (Rhopalurus junceus), o specie care trăiește în Cuba.

Medicamentul Vidatox 30® CH este recomandat ca și terapie complementară în cazul pacienților diagnosticați cu cancer. De asemenea, poate fi administrat ca și analgezic, pentru diminuarea durerilor cauzate de cancer.

 1. Care sunt beneficiile utilizării Vidatox 30 CH?

Utilizarea Vidatox 30 CH are mai multe beneficii:

 • stimulează sistemul imunitar
 • reduce durerea
 • crește energia și pofta de mâncare a pacienților
 • extinde și îmbunătățește calitatea vieții
 • inhiba celulele tumorale în creștere
 • reduce riscul de a dezvolta o formă de cancer
 1. Vidatox 30 CH poate fi administrat în paralel cu terapiile clasice (radiații, hormoni, chimioterapie)?

Da, se poate și mai mult decât atât este recomandat în paralel cu terapiile clasice datorită proprietăților sale de a ameliora efectele secundare ale acestor terapii.

În momentul de față nu există nicio dovadă a existenței unui conflict cu alte tratamente anticancer, cum ar fi o intervenție chirurgicală, radiații, chimioterapie sau alte tratamente hormonale.

 1. De ce doctorul meu nu mi-a prescris Vidatox 30 CH?

În momentul de față, medicamentul nu a fost înregistrat în România, doar în Republica Moldova și Georgia.

Există studii clinice realizate de către producător, respectiv Labiofam S.A., care au fost finalizate cu succes, însă deoarece nu a fost promovat în România medicii nu au avut cunoștință de existența și efectele acestuia.

 1. Este Vidatox 30 CH un produs sigur?

Da, produsul Vidatox 30 CH este unul sigur, până în prezent nefiind raportate reacții adverse, ca urmare a administrării acestuia.

Deși principiu activ al Vidatox 30CH constă într-o toxina și, astfel, într-un produs farmaceutic, studiile de toxicologie disponibile au arătat că nu există reacții adverse la pacienții care iau medicamentul, indiferent de doza administrată, în funcție de tipologia pacientului.

 1. Ce tipuri de tumori pot fi tratate cu Vidatox 30 CH?

Grupul farmaceutic Labiofam tratează și recomandă tratarea cu ajutorul Vidatox® 30 CH pentru toate tipurile de maladii oncologice: cancer cerebral, cancer oral, cancer pulmonar, la sân, de prostată etc.

 1. Cum se administrează Vidatox 30 CH?

Vidatox 30 CH este disponibil fără prescripţie medicală, este foarte ușor de administrat de către orice persoană, fiind  conceput pentru utilizare pe cale orală, sublingual.

Se administrează câte cinci picături sublinguale la fiecare 8 ore. Nu mâncați, nu beți, nu vă periați dinții și nu fumați timp de 15-30 min înainte și după administrarea acestui medicament.

Dacă pacientul nu tolerează aplicarea directă a medicamentului din cauza conținutului său alcoolic sau leziunilor tractului digestiv, este recomandată diluarea celor 5 picături în 15 mL (o lingură) de apă purificată sau fiartă, administrând această soluție la fiecare 12 ore.

În cazul pacienților care au suferit operții chirurgicale de gastrostomie, se va administra această soluție la fiecare 12 ore prin tubul gastrostomic.

A se administra sublingual. Gura trebuie să fie curată și lipsită de mirosuri sau gusturi puternice înainte de administrarea acestui medicament.

 1. Ce se întâmplă dacă încetez să utilizez VIDATOX 30 CH?

Pentru a asigura o eficiență corespunzătoare, nu întrerupeţi tratamentul mai devreme decât trebuie.

Nu întrerupeţi tratamentul imediat ce simptomele se remit, ci continuaţi-l încă 1 lună după dispariţia acestora.

 1. Cum se păstrează Vidatox 30 CH?

Vidatox 30 CH se păstrează la temperaturi sub 30°C, în ambalajul original. A se feri de lumină.

Vidatox 30 CH se păstrează departe de parfumuri și mirosuri puternice. A nu se păstra la frigider și a nu se transfera în alte recipiente. A se păstra departe de echipamente electronice care generează câmpuri electromagnetice puternice.

Nu utilizaţi VIDATOX 30 CH după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

 1. Tratamentul cu Vidatox dă întotdeauna rezultate bune?

Cele mai multe dintre cazurile care au fost tratate cu Vidatox 30 CH au fost pacienți în stadii avansate de boală. Mulți dintre ei au raportat o îmbunătățire a calității vieții, alții au depășit cu mult prognosticul medical care le-a dat puțin timp de supraviețuire, iar unele persoane au reușit să învingă cancerul.

Unii oameni nu știu că Vidatox 30 CH poate fi folosit împreună cu tratamentele conventionale, fără interferențe negative. De fapt, unii pacienți au raportat că utilizarea Vidatox 30 CH ajută la reducerea efectelor negative ale terapiilor conventionale.