Livrarea produselor

Livrarea produselor:

Serviciul de livrare la domiciliu iti aduce urmatoarele avantaje:

Daca ai cumparat de pe www.e-vidatox.com: transportul costa 20 lei.

Termenul standard de livrare este de 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii pentru produsele aflate in stoc.

Termenul de livrare se refera la comenzile pentru care ai ales plata „card online”.

Daca ai ales alta modalitate de plata: ordin de plata bancar, termenul de livrare se calculeaza de la data efectuarii platii.

Care sunt termenii de transport/expediere?

In cazul in care transportatorul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata pe colet in intervalul orar stabilit, va livra coletul a-2-a zi fara costuri suplimentare.

Daca un colet nu se poate livra in mod repetat, acesta se va returna la sediul firmei CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC.

La cererea clientului, CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC va efectua o noua expediere, cu plata transportului la destinatar. In cazul in care si a-2-a tentativa esueaza din motive independente de CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC sau transportator, clientul va trece in regim de plata in avans pentru urmatoarele comenzi.

In situatiile in care este necesara reprogramarea transportului sau acesta intarzie din cauze de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile, etc.), ne rezervam dreptul de a efectua transportul doar pana in zona practicabila.

Care sunt termenii desfacerii coletului?

Te rugam sa deschizi coletul in prezenta agentului de livrare. In cazul in care produsul nu se afla in stare perfecta poti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care sa ni-l transmiti pe: office.capitalbrains@gmail.com.

Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.

Dreptul de returnare a produselor

Credem in calitatea produselor pe care le vindem, de aceea orice produs cumparat poate fi returnat daca nu sunteti multumit de el in termen de 14 zile de la primire, fara alte explicatii si fara nici un cost suplimentar. Singura conditie impusa este ca produsul sa fie returnat intact (exact in aceeasi stare in care v-a fost livrat).

Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zile, fara nici o explicatie, conform legislatiei in vigoare.

CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).