Termeni şi Condiții

Termeni şi Condiții

 

Compania care administreaza site-ul http://www.e-vidatox.com, este denumita in continuare Capital Brains Georgia LLC.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Capital Brains Georgia LLC isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.

 

 1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului e-vidatox.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Capital Brains Georgia LLC si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Capital Brains Georgia LLC a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 1. Accesul la informatiile de pe site

Capital Brains Georgia LLC garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul e-vidatox.com si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Capital Brains Georgia LLC fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Capital Brains Georgia LLC nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.

Capital Brains Georgia LLC nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.). Capital Brains Georgia LLC si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective din Cuba. Din acest motiv, Capital Brains Georgia LLC nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul e-vidatox.com, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre producător.

 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Capital Brains Georgia LLC oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Capital Brains Georgia LLC de la acest client.

 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Capital Brains Georgia LLC, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala cat si internationala, astfel, se va face oriunde in Georgia, in Europa si nu numai. Capital Brains Georgia LLC isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. La pretul produselor se adauga tariful de livrare, care va fi comunicat la momentul primirii comenzii de catre Capital Brains Georgia LLC, in functie de locul de livrare.

 

Capital Brains Georgia LLC isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Capital Brains Georgia LLC care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua cu cardul pe site-ul e-vidatox.com, sau ramburs firmei de curierat. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Capital Brains Georgia LLC, in cazul primei modalitati de plata.

Produsele comandate trebuie achitate integral, cu exceptia cazului in care plata se face ramburs, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

 1. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de producător, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

 

 1. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul e-vidatox.com pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Capital Brains Georgia LLC isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

Capital Brains Georgia LLC nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Capital Brains Georgia LLC si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Capital Brains Georgia LLC nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

 1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul e-vidatox.com este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Capital Brains Georgia LLC nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Capital Brains Georgia LLC nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului e-vidatox.com.

 

Capital Brains Georgia LLC nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul e-vidatox.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

 1. Dreptul de returnare a produselor

Credem in calitatea produselor pe care le vindem, de aceea orice produs cumparat poate fi returnat daca nu sunteti multumit de el in termen de 14 zile de la primire, fara alte explicatii si fara nici un cost suplimentar. Singura conditie impusa este ca produsul sa fie returnat intact (exact in aceeasi stare in care v-a fost livrat).

Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zile, fara nici o explicatie, conform legislatiei in vigoare.

CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii CAPITAL BRAINS GEORGIA LLC de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).

 

 1. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe e-vidatox.com sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor internationale de judecata. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.